Amateurs kiezen er meestal voor om tatoeages op hun armen of benen te krijgen, dit zijn gebieden die gemakkelijk met kleding kunnen worden bedekt. Aan de andere kant beginnen tattoo-liefhebbers klein en groeien langzaam over naar grotere tatoeages op hun rug en borst, en soms zelfs op het gezicht. Vrouwen krijgen over het algemeen kleine en esthetische tatoeages op hun polsen of enkels. Tegenwoordig kiezen veel vrouwen ervoor om grotere tatoeages te krijgen in gebieden met een dunnere huid, zoals de nek en ribben, omdat ze over het algemeen een hogere pijntolerantie hebben dan mannen.

Religieuze tatoeages zijn een populaire keuze. Het christelijke kruis symboliseert het martelaarschap van Jezus Christus en zijn offers en liefde voor de mensheid. Dergelijke tatoeages zijn beroemd in landen met een hoge christelijke bevolking, zoals de Verenigde Staten en de meeste Europese landen. Het gebied achter het oor, waar deze tatoeage zich bevindt, is een zeer goede schuilplaats omdat het kan worden bedekt door het haar van de persoon of met een sjaal die over het hoofd is gedrapeerd.

Deze tatoeage, geïnspireerd op de Disney-film Frozen, heeft drie sneeuwvlokken aan de basis van de nek. Sneeuwvlokken staan ​​bekend als een teken van uniekheid, aangezien geen twee sneeuwvlokken dezelfde structuur hebben; zuiverheid, zoals wanneer ze smelten, veranderen ze in helder water; kwetsbaarheid, vanwege zijn korte levensduur en delicatesse; en de goddelijke schoonheid in de natuur. Dus, als je nog steeds niet zeker bent van het krijgen van een tatoeage, laat al je zorgen los en krijg deze prachtige aquareltattoo!

Dit bloemdessin vanaf de nek en naar beneden richting de schouder is een groenblijvend ontwerp. Deze tatoeage kan worden vermomd door het dragen van coltruien of kraagoverhemden of zelfs door het haar van de persoon. De zwarte schakering in het ontwerp geeft het een bijna 3D-weergave. U kunt kleuren aan het ontwerp toevoegen, maar velen geven er de voorkeur aan dat hun ontwerp eenvoudig is en minder kleurruis heeft.