Moe van dezelfde oude tatoeages? Praat met ons voor verfrissende nieuwe concepten die zeker je verborgen emoties naar boven zullen halen. Wil je je intellectuele kant kietelen? Krijg een van onze eenvoudige maar zinvolle tatoeages. Misschien moet je jezelf eraan herinneren dat je nog een kind in je hebt?

Meisjes zijn vaak geïntrigeerd door deze schattige gevleugelde wezens. Het evolutieproces van vlinders betekent veel voor vrouwen. Meisjes houden van vlindertattoos omdat het betekenis geeft aan hun leven en speciale situaties die kleur toevoegen aan unieke ervaringen. Het proces van een kleurrijke transformatie is het opvallende kenmerk dat vrouwen kiezen om vlinderontwerpen te inkten.

Elk deel van dit universum is slechts een amalgaam van verschillende energieën, en je lichaam is er slechts een heel klein deel van. Er was geen wetenschap en technologie voor nodig voordat onze voorouders wisten dat ook ons ​​lichaam uit energieën bestaat, en ze noemden ze de 7 chakra’s. Chakra is een oud Sanskrietwoord dat letterlijk wiel betekent. Deze tatoeage hier is slechts een artistieke weergave van hetzelfde concept. Coole dingen toch?

Wat boeit meisjes meer dan een mooie roos? Niets kan een mooie rode roos vervangen door heilige bloemblaadjes die de taal van liefde betekenen. Vrouwen neigen naar bloemmotieven omdat ze deze verbinden met de natuur en een gevoel van kwetsbaarheid geven. Bovendien is liefde een emotie die ons in alle opzichten verheft, en bloemen zijn de perfecte manier om de taal van liefde over te brengen.